Нові ультратонкі фанкойли F.HOME

Ультратонкі фанкойли F.HOME для приватних будинків і котеджів вже на складі в м. Киеве.

Фанкойли F.HOME - це поєднання стильного дизайну і компактного розміру, що дозволяє встановити обладнання незалежно від обстановки і стилю приміщення. Нові та унікальні Фанкойли F.HOME поєднали в собі витонченість дизайну, потужну продуктивність і високу енергоефективність. 

Дана серія фанкойлів представлена в двох версіях: F.HOME MV и F.HOME IO-IV.

Версія F.HOME MV призначена для підлогового монтажу, а тонкий корпус, всього 126 мм., дає можливість монтажу в будь-якому інтер′єрі. Мінімалістичний, універсальний дизайн і тонкі лінії доповнять простір і виграшно завершать будь-яку дизайнерську задумку. 

Афанкойли версії F.HOME IO-IV призначені для прихованого монтажу, поставляються без декоративного корпусу. Зовнішня панель для цього типу обладнання поставляється додатково. Після монтажу панель при необхідності можна індивідуально пофарбувати в колір стін або задекорувати під стиль приміщення, що додати унікальності та оригінальності. Рамка, лицьова панель і решітка виготовлені з міцної сталі, пофарбовані епоксидно-поліефірним покриттям, висушені в печі при 180°C, що забезпечує довговічність покриття, Колір RAL 9003.

Фанкойли F.HOME оснащені рухомими гратами для зміни напрямку повітряного потоку і безшумними тангенціальними вентиляторами. Що дозволяє використовувати обладнання з мінімальним рівнем шуму, а EC двигуни забезпечують економічне споживання електроенергії.

 

Комфорт в експлуатації даними фанкойлами також обумовлений можливістю управляти за допомогою сенсорного екрану, настінного термостата або через спеціальний додаток у вашому смартфоні за допомогою Bluetooth і Wi-Fi. Пульт CB-Touch оснащений мікропроцесором з функцією Wi Fi, що дозволяє дистанційно або віддалено управляти всіма пристроями, встановленими у вашому домі.
За допомогою технології Wi-Fi ви можете включати і вимикати Фанкойли, встановлювати режим роботи, напрямок повітряного потоку і бажану температуру в приміщенні.
Також є можливість управління кожним окремим блоком або створення кілька груп.


Більш детально ви можете ознайомитися з моделями серій F.HOME MV и F.HOME IO-IV у розділі Ультратонкі фанкойли

Фахівці нашої компанії допоможуть Вам з підбором і розрахунком необхідного обладнання!

Новые ультратонкие фанкойлы F.HOME
Новий прайс лист 2022
Шановні клієнти, хочемо подякувати Вам за те, що Ви протягом багатьох років залиш...
Нові Фанкойли VIERRO ECM з ЕС вентиляторами
Дана модель фанкойла дозволяє досягти мінімального рівня шуму і максимальної енер...